Klimakampen!

Hvis vi taber klimakampen, bliver alle andre kampe ligegyldige.


Den nyeste forskning fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) viser, at havene vil stige 70 cm. i løbet af de næste 100 år.

Vi kommer ikke selv til at opleve det, men vores børnebørn og vores oldebørn får store problemer, så det kommer i høj grad os ved.


De vil ikke kunne forstå, at politikere, de aldrig har hørt om, kun ville lave klimakamp, hvis industrien kunne tjene penge på det. De vil slet ikke kunne forstå, at det overhovedet havde noget med penge og politik at gøre. At diverse politiske partier sad og håbede på, at netop DERES holdning vil give nogle flere stemmer ...

Vores børnebørn og oldebørn vil heller ikke kunne forstå, at VI, deres bedste- og oldeforældre ikke reagerede.


Mette Frederiksen har noteret sig, at der ikke er så mange børn på gaderne mere, så de har nok indset, at det er noget, politikerne skal tage sig af. Men det gør de jo ikke. Regeringen har ansat nogle sælgere der skal sælge danske klimaløsninger rundt om i verden og 6 af industriens topfolk sidder i et klimaråd der skal rådgive regeringen.


Hvorfor er man ikke begyndt at omlægge bilafgifterne, så det bliver dyrere at køre i en benzin- eller dieselbil og billigere at køre i en elbil?

Hvorfor gør man det ikke mere attraktivt at benytte offentlig transport?

Hvorfor arbejder man ikke med at få vores store godstransport tilbage på skinner?


Svaret er, at det kan vores industri ikke tjene penge på.


Vi kan ikke forlade os på den måde vores politikere har skævvredet og fortsat skævvrider vores land på. Vi må stå sammen som borgere.


Vi er nødt til at have en upolitisk stemme.

Støt Borgertingets opstilling!


Borgertinget er en demokratibevægelse. Den kan rumme alle politiske holdninger. Vores mål er, at ethvert folketingsmedlem stemmer efter egen overbevisning og står til ansvar for sin egen holdning til de emner, der stemmes om.
Man må ikke kunne gemme sig bag en partilinie.

 
 

Har du allerede sendt din støtte fra en af de andre sider? Så behøver du ikke at gøre det igen!


#

Støt Borgertingets arbejde! Det er dyrt og der er ikke andre indtægter end frivillige bidrag.

Store så vel som små beløb vil blive modtaget med taknemmelighed.

Sparekassen Djursland konto 9388 0001426311


Hver en øre bliver brugt på at gøre Borgertinget bedre kendt.

Dete domæne bruger cookies. Klikker du videre, accepterer du brugen. En cookie er en programstump som hjælper netop DIG med at få den bedste betjening her. Den kan ikke bruges selvstændigt.

Godkend