Andetkammeret

Andetkammeret.


Borgertinget er en genvej til de nye politikere der har noget vigtigt på hjerte, men som ikke kan få støtte nok til at stille op. De kan stille op for Borgertinget med DERES EGNE holdninger.
Borgertinget har også plads til alle andre ærlige politikere som ikke vil deltage i rævestreger og underhåndsaftaler.

 

Andetkammeret skal være danskernes garanti for, at politikerne ikke igen laver numre og slutter sig sammen i interessegrupper.
Andetkammeret skal også kontrollere politikerne og deres arbejde. Så længe der også er politiske partier i Folketinget skal Andetkammeret kunne gennemføre undersøgelser, også af emner som et flertal i Folketinget forsøger at skjule.

 

Andetkammeret er helt almindelige borgeres egen stemme. Det skal sikre, at borgernes holdninger bliver hørt og at der bliver taget hensyn til dem.

 

Det kræver en grundlovsændring, så det tager vi i anden omgang. Vi skal først og fremmest have så mange uafhængige politikere i Folketinget som overhovedet muligt!


Men allerførst skal vi have ret til overhovedet at stille uafhængige politikere op. Vi mangler 20.000 emailadresser - også din!

 
 

Har du allerede sendt din støtte fra en anden side? Så behøver du ikke at gøre det igen!

#

Støt Borgertingets arbejde! Det er dyrt og der er ikke andre indtægter end frivillige bidrag.

Store så vel som små beløb vil blive modtaget med taknemmelighed.

Sparekassen Djursland konto 9388 0001426311


Hver en øre bliver brugt på at gøre Borgertinget bedre kendt.

Dete domæne bruger cookies. Klikker du videre, accepterer du brugen. En cookie er en programstump som hjælper netop DIG med at få den bedste betjening her. Den kan ikke bruges selvstændigt.

Godkend