Vi har penge nok

Vi har penge nok

Det lyder hele tiden, at vi må prioritere og at vi ikke kan få det hele. Lige nu mangler regionerne penge nok til hjælpen til kronisk syge.
Skejby Sygehus mangler flere hundrede millioner.
Vi har ikke råd til at få renset vores grundvand
Der er HELE TIDEN noget, vi skal vælge imellem.


DET PASSER IKKE!

Al den snak om, at vi mangler penge er ren propaganda. Det er et elitært projekt med det formål at modarbejde Velfærdsstaten. Eliten har hadet Velfrædsstaten fra dag 1.
Den var ikke engang færdigudrullet, da Glistrup forsøgte at knuse den og den var kun i gang og fuldt udbygget i 8 år, inden Schlüter begyndte at demontere den. SAMTLIGE regeringer - også socialdemokratiske - har forringet den yderligere.

Da Fogh fyrede 5.000 mand i SKAT, åbnede han reelt pengekassen for eliten. Man har regnet ud, at der blev snydt for 26,5 milliarder kr.

 
Hovsa – det er da også en klat penge.

Så begyndte folks gæld til det offentlige at tage fart. Da Thorning kommer til skylder folk (den økonomiske elite, vi andre har ikke råd) 104,5 milliarder kr til Statskassen.


Ja, ja, det løber op.


I 2010 bliver man endelig i EU enige om, at man vil opkræve en sølle tusindedel i afgift på spekulation, men Margrethe Vestager tager til Bruxelles og overtaler de andre økonomiministre til at opgive det. Det kostede os lige 35 milliarder kr stigende til foreløbig 43 milliarder kr i 2019.

 

Da Løkke kommer til, giver han den gas og danskernes gæld til Statskassen er nu 156,5 milliarder kr.


Knap 160 milliarder kr. som vi enten har foræret de allerrigeste eller har klattet væk.


-altså + de omkring 400 milliarder kr. det efterhånden er løbet op til, som Margrethe Vestager ikke ville have fra eliten

KOM IKKE OG SIG, AT VI MANGLER PENGE!


Skal det her blive ved eller vil DU OGSÅ have det stoppet? Støt vores kamp for BORGERNE!

 
 

Har du allerede sendt din støtte fra en af de andre sider? Så behøver du ikke at gøre det igen!

#

Støt Borgertingets arbejde! Det er dyrt og der er ikke andre indtægter end frivillige bidrag.

Store så vel som små beløb vil blive modtaget med taknemmelighed.

Sparekassen Djursland konto 9388 0001426311


Hver en øre bliver brugt på at gøre Borgertinget bedre kendt.Dete domæne bruger cookies. Klikker du videre, accepterer du brugen. En cookie er en programstump som hjælper netop DIG med at få den bedste betjening her. Den kan ikke bruges selvstændigt.

Godkend