Red vores almene boliger

RED VORES ALMENE BOLIGER

Vi er så heldige her i Danmark, at vi har en meget stor,brugerejet, solidarisk boligsektor. Alle boligselskaber betaler solidarisk til Landsbyggefonden der så bruger pengene, når lejlighederne skal renoveres, der skal anlægges legepladser eller grønne områder eller man har svært ved at betale huslejen og derfor får den sat ned.
Den almene boligsektor satser på det gode liv. Fondens penge tilhører lejerne. Der er ingen statspenge i fonden - og så alligevel konfiskerede den borgerlige regering 12 milliarder af fondens penge. 


Så satte man nogle regler op for, hvornår de meget store boligområder skulle kaldes for ghettoer og derefter besluttede regeringen og Socialdemokratiet at rive 60% af alle boligerne ned! Hvorfor gjorde de nu det?
Jo, lønningerne er slet ikke fulgt med boligpriserne i de sidste 6-7 år. Hvis man i 2013 f.eks. kunne bygge for 100.000 kr, kunne man sælge for 200.000 kr, men nu var huspriserne steget så kraftigt, at man kunne sælge for 300.000 kr, når man byggede for 100.000 kr. Der kan altså tjenes virkelig mange penge på at bygge lejligheder nu, men de skal ligge rigtigt, og de må ikke have konkurrence fra billigere lejligheder.

I Århus skulle der fjernes 600 boliger og en privat bygherre er allerede i gang. Deres boliger bliver 2,5 gange dyrere end de lejligheder, der er blevet revet ned.


Sådan noget sker, når man har parlamentarisme. Der kan laves mange hemmelige aftaler på kryds og tværs og nu tvangsflytter man folk med lave indkomster for at folk med høje indkomster kan komme til.

- Og hvor blev de 12 milliarder kr. af? Var de en del af de skattelettelser på 20 milliarder kr. Sophe Løhde har sagt, den borgerlige regering havde givet i skattelettelser eller var de måske mellem de 60 milliarder kr. Løkke lod folk snyde i skat for?

Vær med i Borgertingets kamp for at få indført demokrati. De 12 milliarder kr er LEJERNES penge!

 
 

Har du allerede sendt din støtte fra en af de andre sider? Så behøver du ikke at gøre det igen!

#

Støt Borgertingets arbejde! Det er dyrt og der er ikke andre indtægter end frivillige bidrag.

Store så vel som små beløb vil blive modtaget med taknemmelighed.

Sparekassen Djursland konto 9388 0001426311


Hver en øre bliver brugt på at gøre Borgertinget bedre kendt.Dete domæne bruger cookies. Klikker du videre, accepterer du brugen. En cookie er en programstump som hjælper netop DIG med at få den bedste betjening her. Den kan ikke bruges selvstændigt.

Godkend