Foghs massakre

FOGHS MASSAKRE PÅ VELFÆRDSSAMFUNDET.
De borgerlige partier har altid hadet velfærdssamfundet. "Deres" penge skulle ikke bruges til skoler, plejehjem og hospitaler til folk der ikke selv kunne finde ud at tjene penge nok.


I 2005 fyrer Fogh-regeringen 5.000 medarbejdere i SKAT og de resterende 7.000 magter ikke de samme opgaver. Der åbnes øjeblikkeligt for skattesnyd der senere er gjort op til 26,5 milliarder kr. Derudover begynder borgernes gæld til det offentlige at vokse dramatisk. Da Thorning-regeringen kommer til er denne gæld allerede 78 milliarder kr. Til sammen mangler Statskassen altså 104,5 milliarder kr. Det begynder at kunne mærkes i samfundet.


Thorning får så meget styr på gælden, at den falder 8 milliarder kr mere end den nye gæld og Lars Løkke overtager en gæld fra borgerne på 70 milliarder kr. Det kunne altså lade sig gøre at kontrollere gælden.


Thorning sikrer dog ikke en genopretning af SKAT og nu giver Løkke den gas. Gælden stiger yderligere 60 milliarder kr. Sammen med de 70 milliarder kr + de 26,5 milliarder kr. har Foghs manøvre hidtil kostet samfundet som helhed 156,5 milliarder kr. Der spares nu alle vegne i saqmfundet. Alligevel er det ifølge Sophie Løhde lykkedes at give skattelettelser til en værdi af 20 milliarder kr.


Da Mette Frederiksen luftede tanken om en tidlig pension til nedslidte, sagde Lars Løkke triumferende: "Hvor vil du finde pengene?" De radikale vil jo heller ikke være med til at hente nogle af pengene tilbage til Statskassen.


Det er sådan parlamentarisme fungerer. Alle rider deres egen, private kæphest, skælder ud på "de andre" og gør, hvad de kan for at skade "de andres" planer. 


Hvis vi genindfører demokrati, har vi ikke det problem. Så vil folk arbejde sammen om fælles løsninger i stedet for at forsøge at ødelægge noget for hinanden.


Vær med i Borgertingets kamp for at få indført demokrati. De 156,5 milliarder kr skulle vi have brugt i fællesskabet! Skal vi ikke have dem tilbage?

 
 

Har du allerede sendt din støtte fra en af de andre sider? Så behøver du ikke at gøre det igen!

#

Støt Borgertingets arbejde! Det er dyrt og der er ikke andre indtægter end frivillige bidrag.

Store så vel som små beløb vil blive modtaget med taknemmelighed.

Sparekassen Djursland konto 9388 0001426311


Hver en øre bliver brugt på at gøre Borgertinget bedre kendt.Dete domæne bruger cookies. Klikker du videre, accepterer du brugen. En cookie er en programstump som hjælper netop DIG med at få den bedste betjening her. Den kan ikke bruges selvstændigt.

Godkend