Lidt om mig

Mit navn er Helge Smith, jeg er 71 år og guldbrylluppet nærmer sig hastigt.

Jeg er udlært tømrer. Desuden har jeg studeret Nordisk Sprog og Litteratur på Århus Universitet. Desværre bllev jeg syg et godt stykke inde i anden del Jeg fik aldrig genoptaget studierne. I stedet har jeg brugt mit arbejdsliv som håndværker og som tjenestemand i Århus kommune.

For ca. 2 år siden begyndte jeg at se nærmere på det danske demokratis tilstand på landsplan og mange ting pegede på, at vores landspolitikere ikke i særlig grad opfattede sig selv som repræsentanter for befolkningen. Dialogen var ikke til stede og der blev ligefrem spærret for den.

Vi har også set eksempler som salg af en del af DONG og køb af 27 amerikanske kampfly, hvor politikerne ikke af sig selv har kommunikeret noget. Følte de sig som Danmarks ejere, hvor vi andre blot var statister i det store spil?

Efterhånden dannedes tankerne om en bedre kontrol med vores folkevalgte. Vi havde reelt ingen indflydelse på den førte politik. I første uge i januar 2018 blev tankerne til Borgertinget.

Karl Henrik Rørbeck er specialist i økonomisk kriminalitet. Her sandsynliggør han, hvordan vores skattepenge systematisk overføres til de allerrigeste danskere.

 

NIKOLINE har lavet en 4 minuttter lang, stærk samfundskritik om det samme emne.

Copyright @ All Rights Reserved