Brochurer til omdeling

Synes du, at Borgertinget i Folketinget er en god idé? Så hjælp med at sprede kendskabet til det.

Kopiér det antal eksemplarer, du skal bruge og læg dem på kantineborde, hæng dem på opslagstavler og alle andre steder, hvor de må være og du ved, at de gør nytte!

 

Ovenstående er trykt i A5. Når du har kopieret det til din harddisk, kan det printes ud i det nødvendinge antal eksemplarer og omdeles.

Ovenstående er trykt i A4. Når du har kopieret det til din harddisk, kan det printes ud i det nødvendige antal eksemplarer. Opslaget er egnet til opslagstavler.

Du må endelig ikke undervurdere din mulighed for at gøre en forskel!

 

Når du hænger den store seddel op på en opslagstavle (hvis den godt må hænge på den), bliver den set af en masse mennesker der har det ligesom dig.

Du små sedler kan du give til dine venner og bekendte eller lægge på kantineborde. Alle disse opslag giver en masse stillere og mange af dem vil være DIN fortjeneste.

 

En dag vil du så høre politikerne stå og beklage sig over, at de nu skal være enige med et Andetting og at al ting er blevet meget sværere. Og det bliver helt sikkert sværere at lave love, for nu SKAL de tage hensyn til os andre - og det har DU været med til at sikre!

Copyright @ All Rights Reserved